• info@exodosclub.gr

  Προνόμια υγείας EXODOS

  Λόγω της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και της αδυναμίας πρόσβασης πολλών συμπολιτών μας στις υπηρεσίες υγείας και μετά από απαίτηση των μελών του EXODOSCLUB εξασφαλίσαμε μια σειρά ισχυρών προνομίων στην υγεία και ιατρική φροντίδα.

  Για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία με πολύ οικονομικό τρόπο χωρίς καθυστερήσεις, ταλαιπωρία και λίστες αναμονής.

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

  Σκοπός μας είναι να ανακουφίσουμε οικονομικά τα μέλη μας από υψηλές δαπάνες των ιατρικών υπηρεσιών και να προσφέρουμε ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία.

  ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

  Με ένα δίκτυο από έμπειρους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με γνωστά Ιατρικά και διαγνωστικά Κέντρα, Κλινικές και συνεργαζόμενους φορείς υγείας & Εναλλακτικής Ιατρικής, διατροφολόγους, διαιτολόγους, φυσικοθεραπευτές κλπ.

  ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ EXODOSCARD ΣΕ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ

  Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, διαγνωστικά κέντρα, μικροβιολογικά εργαστήρια, οδοντίατρους, ορθοδοντικούς, Νοσηλευτικές και Γυναικολογικές Κλινικές  με σημαντικές εκπτώσεις και πολύ χαμηλότερες τιμές σε όλες τις υπηρεσίες των συνεργαζομένων παρόχων υγείας.  Τα προνόμια ξεκινούν από μια απλή επίσκεψη σε παθολόγο μέχρι μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση. Στον συνεργαζόμενο χειρουργό μέχρι και τα νοσήλια της Κλινικής.

  Κερδίζετε ποιότητα στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών με αξιοπρέπεια, μικρότερο χρόνο αναμονής από ότι στα νοσοκομεία και σεβασμό στο μεγαλύτερο αγαθό που είναι η υγεία η δική σας αλλά και των μελών της οικογενείας σας πληρώνοντας όμως σε πολύ πιο χαμηλές τιμές από τους κανονικούς πελάτες.

  ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ EXODOSCARD ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ;

  • Οι ανασφάλιστοι και άνεργοι που δεν έχουν πρόσβαση στο κρατικό σύστημα υγείας.
  • Ηλικιωμένοι που έχουν προβλήματα υγείας αλλά που δεν έχουν πρόσβαση στο κρατικό σύστημα υγείας η σε προγράμματα υγείας ασφαλιστικών εταιριών.
  • Ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες που στερούνται τον κλάδο υγείας λόγω οφειλών στα ταμεία τους.
  • Όλοι ανεξαιρέτως που θέτουν ως προτεραιότητά τους την αξιοπρεπή φροντίδα της υγεία τους και των οικογενειών τους με πολύ καλύτερες τιμές. άμεσες και ποιοτικές παροχές χωρίς όμως τα τεράστια έξοδα.
  • Καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογενείας. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το ιατρικό ιστορικό. Δεν υπάρχει περιορισμός. Σημειώστε ότι με την χρήση της EXODOSCARD στον τομέα της υγείας δεν αντικαθιστούμε την κοινωνική ασφάλιση ούτε τις ασφαλιστικές εταιρείες.

  ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ;

  Ναι γιατί τα προνόμια υγείας που έχουμε εξασφαλίσει για τα μέλη του EXODOSCLUB, τα έχουμε συμφωνήσει εγγράφως με τους παρόχους υγείας. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο και αξιόλογο ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΠΙΚΩΝ γιατρών, διαγνωστικών κέντρων και άλλων παρόχων υγείας που προσφέρουν πολύ καλύτερες τιμές στα μέλη του EXODOSCLUB. 

  Επιδεικνύοντας απλά την κάρτα κερδίζετε την έκπτωση και αλλά προνόμια για να διατηρήσετε το μεγαλύτερο αγαθό του ανθρώπου ...την υγεία σας !!!

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EXODOSΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ;

  Με την εγγραφή σας ως μέλος του EXODOS CLUB  γίνεστε κάτοχος και της κάρτας μέλους. Αποκτάτε επίσης και τον ΟΔΗΓΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.  Ο οδηγός με απλά βήματα σας καθοδηγεί για να επιλέξετε τον συμβεβλημένο γιατρό ;ή πάροχο των προνομίων υγείας ανάλογα με την ειδικότητα και τα προνόμια που σας παρέχει (Δωρεάν εξετάσεις, χαμηλότερες τιμές ή εκπτώσεις επί της αρχικής τιμής) και κλείνετε άμεσο ραντεβού. 

  Λέτε ότι είστε μέλος του EXODOS CLUB και με απλό και άμεσο τρόπο, επιδεικνύοντας την κάρτα, κερδίζετε την έκπτωση και τα προνόμια που εμείς έχουμε συμφωνήσει και υπογράψει και οι δύο πλευρές για σας.

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ;

  Από τον κατάλογο προνομίων υγείας που σας αποστέλλεται μαζί με την κάρτα.

  ΓΙΑΤΙ  ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ;

  Για δυο κυρίως λόγους :

  1. Γιατί επιτυγχάνουμε καλύτερες τιμές σε όλα τα συνεργαζόμενα κέντρα παροχής ιατρικής φροντίδας. Υπάρχουν πολλές εξετάσεις οι οποίες δεν καλύπτονται από τα ταμεία. Ένα παράδειγμα αποτελεί η μαστογραφία. Επίσης γνωστές εξετάσεις δεν μπορούν να γίνουν όποτε θέλει ο ασφαλισμένος στην κοινωνική ασφάλιση.
  2. Γιατί δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία. Ειδικά για ηλικιωμένους με βεβαρημένο εις ιατρικό ιστορικό. Βοηθούμε τον κόσμο να έχει πρόσβαση σε ακριβές εξετάσεις με πολύ χαμηλότερο κόστος από εάν πήγαινε μόνος κάποιος σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο.
  3. Γιατί στην ουσία φέρνουμε τα μέλη πιο κοντά σε ποιοτικές ιατρικές παροχές. Προσφέρουμε απεριόριστες επισκέψεις σε επιλεγμένους γιατρούς με πολύ χαμηλές τιμές η και με δωρεάν παροχές σε ιατρικά κέντρα για διαγνωστικές εξετάσεις.

   


   

  Προνόμια στην υγεία

  Εκπτωτικές προσφορές σε επιλεγμένα Κέντρα Υγείας

  www.exodosclub.gr

  Το www.exodosclub.gr είναι μια online πλατφόρμα επικοινωνίας που συνδέει το δίκτυο των εκατοντάδων επιλεγμένων επιχειρήσεων και καταστημάτων με τους χιλιάδες καταναλωτές μέλη του. Στη συνέχεια μέσα από ένα έξυπνο σύστημα προσφορών, προνομιών και εκπτώσεων καθοδηγεί τους καταναλωτές μέλη προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αυξάνοντας έτσι την πελατεία τους και ταυτόχρονα βελτιώνει το εισόδημα και την αγοραστική δύναμη των μελών.

  Εγγραφείτε στο Newsletter μας

  Search

  Σύνδεση χρήστη  Not registered yet?

  Join the system.

  Create an account